De Warmste Week-Freinetschool de Levensboom MARKE-Magische winterwandeling voor de NAH LIGA

Het wordt een wandeling die spontaan een glimlach om de mond tovert en hoe meer mensen er komen, hoe Warmer het wordt. Een beleving voor jong en oud, voor klein en groot… waar je wordt ondergedompeld in een sfeer vol licht en klank

Is wandelen niet echt je ding? Kom dan naar onze warmste bar. We voorzien er heel wat spijs en drank. Of kuier gezellig rond op onze magische markt met zelfgemaakte producten van de kinderen!

De wandeling start vanaf 17 uur in het elfendorp (Vrije centrumschool afd. Kleuterbos). Een gedeelte van de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. In het elfendorp kan je een gedetailleerde kaart verkrijgen met daarop de routes die rolstoel- en buggyvriendelijk zijn. Voorzie warme kledij en stevig schoeisel.

Om 21.30 uur is er een slotspektakel om dit magisch event af te sluiten!

De opbrengst, uw vrijwillige bijdrage, schenken we aan de NAH LIGA vzw, die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen.

Waarom dit goed doel?

Klaas Vandommele, een Markenaar in hart en nieren, directeur van de freinetschool  de Levensboom Marke  is enkele maanden geleden hard ten val gekomen met zijn fiets. Hij revalideert momenteel in het UZ van Gent.

Als school, familie, vriend, kennis… willen we hem allemaal heel hard steunen. Daarom gaat de integrale opbrengst van deze activiteit naar de NAH LIGA vzw die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen.

Wanneer? Zaterdag 14 december van 17.00 u tot 23.59u

Waar? Vrije Centrumschool afdeling Kleuterbos – Lieven Bauwensplein 12 – 8510 Kortrijk

Meer weten? https://dewarmsteweek.be/acties/magische-winterwandeling

 

 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

14 dec 2019

Tijd

17:00 - 23:55
Categorie

no replies